Aktuellt

Syntema har stängt för semester v 29 - 31.

Syntema i Eskilstuna har stängt i både Eskilstuna och Älvsjö för semeter veckorna 29,30 samt 31. Planera inköpen i god tid för att undvika eventuella störningar. Vill samtidigt passa på att önska en skön och avkopplande sommar.

Kategorier:

Nytt certifikat tillgängligt

Syntemas nya certifikat enligt SS-EN 9001:2015 finns nu tillgängligt för nedladdning under dokument & filer.

Kategorier:

Stefan Skölding 25 år på Syntema

Stefan Skölding har varit anställd mer 25 år på Syntema i Stockholm. Stefan har genom åren förvärvat en unik kompetens när det gäller att se kulörer/ nyanser. De flesta kan se att en kulör avviker mot en given standard, hur man kommer till rätta med detta är något som inte alla klarar. Stefan besitter denna egenskap fullt ut. Syntema tackar Stefan för dessa år och ser fram emot kommande utmaningar.

Kategorier:

Dags att planera för våren

Syntema kan erbjuda allt du behöver för att få till ett lyckat målningsresultat. Ommålning av huset eller kanske oljning av uteplatsen, kolla med Syntema för att få rätt produkter för bästa resultat.

Kategorier: utefärg

Ny faktureringsrutin på Syntema

Syntema i Eskilstuna har börjat införa en ny faktureringsrutin. Vi kommer att distribuera våra fakturor via tjänsten; InExchange. Förutom att det är ett krav från flera av våra kunder, är det ett led i vår strävan att minska hanteringen av papper och därmed uppnå en mindre miljöpåverkan. Vid eventuella frågor kontakta Wanja Kagmark för mer information.

Kategorier:

Kurser i Pulverapplicering

Ökad kunskap = ökad effektivitet!
Ökad kunskap innebär alltid större möjligheter till 
kostnadsbesparingar och kvalitetsförbättringar. 
Detta gäller i högsta grad för pulverapplic…

Kategorier: kurs. pulver

Ny högblank yta med pulverfärg från Axalta

  • Är du intresserad av en riktigt högblank pulverfärg?
  • Behöver du en lättapplicerad produkt med perfekt utseende och bästa flyt?


Med vår nya bländande kulör "Piano Black" IE9001-4068427, uppfyller vi dessa önskemål. Vi har även en fantastisk "Shiny Red" IE9001-3135727 framtagen. Båda produkterna finns på lager och kan levereras till er inom 24 timmar.

Givetvis kan vi också nyansera en superhögblank pulverfärg i just din efterfrågade kulör med ko…

Kategorier: nyheter, produkt, pulver

Har du koll på luften?

Vi kan tillsammans med Iwata presentera ett antal olika förslag för att säkerställa luftkvaliteten. Klicka på rubriken för mer information eller gå in under dokument & filer - Iwata för att hitta en nerladdningsbar pdf om erbjudandet.

Kategorier: applicering, sprutning, tryckluft

Sherwin Williams har seminarium på Träcentrum i Nässjö 16-17/8.

Se bifogad inbjudan, klicka på rubriken

Kategorier:

Sommartider

Nu när dagrna blir längre är det dags att tänka över och planera sommarens projekt. Syntema kan hjälpa dig med material för både rengöring och behandling av olika ytor på hus & hem. Kontakta oss för råd innan du sätter igång.

Kategorier: måla, utefärg