Aktuellt

Härdplastutbildning

Syntema i Eskilstuna anordnar härdplastkurs tillsammans med Sherwin Williams i Älvsjö tisdag 3/9. Denna kurs är redan fulltecknad, vi anordnar dessa efter behov så tveka inta att höra av dig för att vara med vid nästa tillfälle.

Kategorier: Utbildning

Besök i Älvsjö

Sherwin Williams, som äger varumärket Becker Acroma, är en världsomspännande koncern. Det pågår ett ständigt utbyte mellan olika länder i både teknik-, samt marknadsfrågor. Under vecka 33 var den tekniska chefen för Asien samt tekniskt ansvarig för träindustri i Kina på besök i Sverige. Vid detta besök fick dom se hur en Syntema jobbar via ett besök på Syntema i Älvsjö. Vi passade även på att besöka en Syntemakund, valet föll denna gång på Stockholms Industrilack. De båda besökarna var mycke…

Kategorier: besök, sherwin

Federal Standard

Syntema har tillgång till samtliga kulörer i Federal Standards färgkarta. Dessa kulörer blir allt vanligare inom försvars-, samt övrig högteknologisk industri. Kontakta Syntema Eskilstuna för råd och val av färgkvalitet.

Kategorier: försvaret, kulör

Semestern över för denna gång

Syntema är öppet igen efter semesterstängningen. Från och med vecka 33 har vi full bemanning i både Eskilstuna och Älvsjö.

Kategorier: Semester