Axalta Powder Coatings

 

 
Som global marknadsledare inom alla typer av färger, erbjuder DuPont CoatingSolutions ett komplett sortiment av industriella lackeringssystem. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika pulverfärger samt resultaten av den senaste forskningen, världsomspännande resurser och en oslagbar kundtjänst i ett enda globalt företag. De produkter och tjänster som DuPont CoatingSolutions erbjuder uppfyller alla krav och garanterar alltid enastående resultat och högt mervärde.
 
Tack vare investeringarna i forskning och utveckling tillhandahåller DuPont CoatingSolutions förstklassiga produkter och de senaste tekniska utvecklingarna.
 
DuPont strävar efter att bli världens mest dynamiska teknikföretag som skapar hållbara lösningar och ger människor jorden runt ett bättre, säkrare och hälsosammare liv. DuPont finns representerat i mer än 90 länder och använder en marknadsdriven forskning för att skapa mervärde med innovativa produkter för sina kunder i olika marknadssektorer, inklusive lantbruk, livsmedel, bygg och anläggning, kommunikation och transport
Bild

Kundservice & order

Eskilstuna
Telefon: 016-10 88 80
Stockholm
Telefon: 08-447 47 90

Kontakta Syntema